Collectie U-Boat horloges

U-Boat horloges heeft een brede collectie aan modellen. Hierbij zijn de horloges erg verschillend in de gebruikte materialen en de kleurstellingen van de wijzerplaat, horlogekasten en de horlogebandjes. Enkele modellen zijn voorzien van diamanten. Ook zien we bij enkele horloge bandjes dat de leren bandjes zijn voorzien van ingezette elementen.

Kenmerkend voor de collectie U-Boat horloges is dat veel modellen in een zeer beperkte oplage worden aangeboden. Misschien wel door deze exclusiviteit is het horloge merk erg populair en hebben maar weinig juweliers dit horloge nog in het assortiment.

Samenstelling Collectie U-Boat  horloges

De collectie van horloges is uit de volgende categorieën samengesteld. Per categorie is een detail pagina beschikbaar met voorbeelden uit deze collectie:

u-Boat Black Swan collectie
U-Boat Black Swan collectie
U-Boat Chimera Collectie
U-Boat Chimera collectie
U-Boat Day Date collectie
U-Boat Day Date collectie
U-Boat Classico collectie
U-Boat Classico collectie
U-Boat Flightdeck collectie
U-Boat Flightdeck collectie
U-Boat U-42 collectie
U-Boat U-42 collectie
u-Boat 1001 horloges
U-Boat 1001 collectie collectie
 

Aanvullingen voor overzicht collectie U-Boat horloges

Heb je aanvullingen voor dit overzicht van de collectie ban U-Boat horloges, laat het ons dan even weten. Stuur een e-mail naar de beheerder van deze site en dan zal je bijdrage worden beoordeeld op geschiktheid om te plaatsen.

Let op voor imitaties collectie U-Boat horloges

Bij ieder horlogemerk waarvan de modellen schaars en uniek zijn loop je het risico dat er horloge imitaties op de markt komen. Bij aanschaf van één van de U-Boat watches moet je dus goed opletten dat je geen imitatie koopt.

De informatie over de collectie U-Boat horloges op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 31 januari 2015 )

[csbshare]